Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jehněčí plec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 182 kJ /
2 434 kcal
Bílkoviny207,07 g
– z toho živočišné bílkoviny200,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,32 g
Tuky131,15 g
– nasycené43,57 g
– nenasycené74,60 g
–– mononenasycené58,09 g
–– polynenasycené16,51 g
––– omega 33,11 g
Vláknina7,39 g
Cholesterol 796 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy81,03 g
– cukry60,59 g
––– laktóza2,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jehněčí plece Vepřová plec 1000 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
20 g 20 g mandlových lupínků Mandle loupané 20 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
5 - 6 stroužků 5 - 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
150 ml 150 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 150 ml
mleté černé koření Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.