Nutriční hodnoty (Pečená jehněčí plec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 182 kJ / 2 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 200,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 131,15 g |
– nasycené | 43,57 g |
– nenasycené | 74,60 g |
–– mononenasycené | 58,09 g |
–– polynenasycené | 16,51 g |
––– omega 3 | 3,11 g |
Vláknina | 7,39 g |
Cholesterol | 796 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 81,03 g |
– cukry | 60,59 g |
––– laktóza | 2,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jehněčí plece | Vepřová plec | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
20 g 20 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
5 - 6 stroužků 5 - 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
150 ml 150 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |