Nutriční hodnoty (Jablíčkovo - banánovo - povidlová buchétka z DP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 242 kJ / 4 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,68 g |
Tuky | 154,95 g |
– nasycené | 18,62 g |
– nenasycené | 124,79 g |
–– mononenasycené | 87,59 g |
–– polynenasycené | 37,20 g |
––– omega 3 | 10,39 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 643,25 g |
– cukry | 264,60 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek (250 ml) vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce povidel | Povidla | 57.5 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 1 větší nastrouhané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 zralý banán | Banán čerstvý | 90 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku jemného krystalového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |