Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na žampionech s krémovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 480 kJ / 115 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,26 g | 
| Tuky | 0,58 g | 
| – nasycené | 0,49 g | 
| – nenasycené | 0,09 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,09 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 12,94 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 24 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 13,80 g | 
| – cukry | 2,42 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 250 g 250 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 250 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g | 
| 1 1 ořech másla | Máslo kravské | 1 g | 
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | 
 
	