Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na žampionech s krémovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie480 kJ /
115 kcal
Bílkoviny8,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,26 g
Tuky0,58 g
– nasycené0,49 g
– nenasycené0,09 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,80 g
– cukry2,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky (dobrá je krkovice) Vepřová kýta
olej Olej řepkový
250 g 250 g žampionů (čerstvých očištěných nebo 1 plechovka naložených) Žampion čerstvý 250 g
cibule (větší, krájená na půlkolečka) Cibule čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku (rozsekané na drobno) Česnek čerstvý 21 g
lžička lžička hořčice (celozrnné říp. kremžské, ale ta není tak dobrá) Hořčice plnotučná
ořech másla Máslo kravské
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.