Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na žampionech s krémovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 480 kJ / 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,26 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 0,49 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,80 g |
– cukry | 2,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky (dobrá je krkovice) | Vepřová kýta | |
olej | Olej řepkový | |
250 g 250 g žampionů (čerstvých očištěných nebo 1 plechovka naložených) | Žampion čerstvý | 250 g |
cibule (větší, krájená na půlkolečka) | Cibule čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku (rozsekané na drobno) | Česnek čerstvý | 21 g |
lžička lžička hořčice (celozrnné říp. kremžské, ale ta není tak dobrá) | Hořčice plnotučná | |
ořech másla | Máslo kravské | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |