Nutriční hodnoty (Propadlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 303 kJ / 4 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 220,18 g |
– nasycené | 20,21 g |
– nenasycené | 183,38 g |
–– mononenasycené | 127,53 g |
–– polynenasycené | 55,85 g |
––– omega 3 | 15,96 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 626,70 g |
– cukry | 275,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 polévkové lžíce kakaa (Holandského!) | Kakao prášek | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 kávová lžička jedlé sody | Jedlá soda | |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
trošku trošku pudinku | Puding v prášku |