Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Propadlina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 303 kJ /
4 853 kcal
Bílkoviny83,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky220,18 g
– nasycené20,21 g
– nenasycené183,38 g
–– mononenasycené127,53 g
–– polynenasycené55,85 g
––– omega 315,96 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 424 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy626,70 g
– cukry275,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 3 polévkové lžíce kakaa (Holandského!) Kakao prášek
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 kávová lžička jedlé sody Jedlá soda
2 2 tvarohy Tvaroh polotučný
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
trošku trošku pudinku Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.