Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 423 kJ / 2 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 111,12 g |
| – nasycené | 64,14 g |
| – nenasycené | 39,50 g |
| –– mononenasycené | 34,85 g |
| –– polynenasycené | 4,65 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 813 mg |
| Sodík | 366 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 298,50 g |
| – cukry | 114,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 250 g 250 g tvarohu (nejlépe z vaničky) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
| ovoce (nebo scezený kompot) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |