Nutriční hodnoty (Bublanina šlehačková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 374 kJ / 3 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 110,24 g |
| – nasycené | 58,28 g |
| – nenasycené | 38,75 g |
| –– mononenasycené | 31,70 g |
| –– polynenasycené | 7,05 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 603 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 572,40 g |
| – cukry | 205,00 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| ovoce (dle sezony) | Jahody čerstvé |