Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie13 861 kJ /
3 313 kcal
Bílkoviny190,29 g
– z toho živočišné bílkoviny172,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,10 g
Tuky153,47 g
– nasycené62,24 g
– nenasycené88,23 g
–– mononenasycené61,32 g
–– polynenasycené26,91 g
––– omega 32,15 g
Vláknina34,49 g
Cholesterol 516 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,65 g
Sacharidy275,36 g
– cukry151,11 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kančí kýty Kanec kýta 750 g
250 g 250 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 250 g
100 g 100 g tuku Margarín 100 g
divoké koření Nové koření
sůl Sůl mořská
vývar nebo voda na podlévání Vývar hovězí
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
70 g 70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
170 g 170 g perníku na strouhání Perník 170 g
150 g 150 g šípkové zavařeniny Marmeláda šípková 150 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
5 5 hřebíčků Hřebíček
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.