Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pravý vepřový guláš

Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném poměru. Potom už stačí dodržet postup, přidat pár ingrediencí a můžete servírovat.

Hodnocení receptu je 4,8 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

24. 11. 2017 23:00

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 403 kJ / 1 770 kcal
Bílkoviny216,35 g
Tuky45,30 g
Vláknina64,20 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy109,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vhodná příloha: houskový knedlík, chléb.

Pomůcka: když je cibule při restování některá tmavší a některá světlejší, tak stačí přidat trošku vody, cibule se sjednotí do tmavší barvy a nedojde tak k připálení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

8. 9. 2022 07:45

:-)<3:yes::yes: vepřový guláš máme rádi a dělávám podobně :-K

MarcelaPa

16. 8. 2022 20:20

Eja57 (moderátorka): já jsem opravdu dala váhově, ale zvážila jsem ji před oloupáním.

Eja57 Eja57 (moderátorka)

16. 8. 2022 17:27

Jen se zeptám těch co už podle receptu vařili. Že poměr maso/cibule 1:1 to jistě ano, ale opravdu váhově? Já to umím objemově. Např. miska kostek masa plus miska nakrájené cibule.

Bedward Bedward

16. 8. 2022 17:15

Guláš dělám po třetí a vždy se vydařil. Doporučuji

radekhk radekhk

3. 8. 2022 12:21

Tak zas jeden co má hlavu i patu , dávám bodík.....jen pod čarou zkuste někdy místo plece dát prorostlou krkovici a místo protlaku teď v létě vyzrálejší rajčata bez slupky a semínek na malý kostky pokrájený , hned jakmile má cibule správnou barvu , šťáva z rajčat ji lehce ochladí a tím se ani kousíček nespálí a pak rajčata udělají stejnou službu jako protlak .....

Petra Dvor. Petra Dvor.

10. 7. 2022 16:44

Guláš se povedl. Je moc dobrý <3

MarcelaPa

24. 5. 2022 18:00

Výborný gulášek, pochutnali jsme si. Většinou vařím hovězí, ale tento jsem si uložila a určitě budu opakovat. Je nejen dobrý, ale i díky vepřovému masu, rychlejší.

Kacenka85

24. 4. 2022 10:24

Vynikající ♥️

Hanca82 Hanca82

3. 1. 2022 00:57

Guláš byl výborný <3

mika59 mika59

7. 7. 2021 17:50

Guláš dělám téměř stejně, přidala jsem s dovolením foto.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřovy gulaš vepřový guláš z plecka pravý vepřový guláš veprovy gulas recept recept na vepřovy guláš gulas veprovy vepřový guláš recepty guláš z vepřového masa recept vepřový guláš z plecka pravy gulas recept vepřový guláš veprovy gulas top recepty pikantní vepřový guláš recept pikantní vepřový guláš recepty vepřový guláš z plecka guláš z plecka recepty vepřový guláš gulas z veproveho priprava veproveho gulase veprovygulas

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, protlak rajský, voda, sůl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, česnek, jíška

TopRecepty.cz

Pravý vepřový guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2P4W