Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pravý vepřový guláš

Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném poměru. Potom už stačí dodržet postup, přidat pár ingrediencí a můžete servírovat.

Hodnocení receptu je 4,9 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 80 min

100 min (20 min příprava + 80 min tepelná úprava)

24. 11. 2017 22:00

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 403 kJ / 1 770 kcal
Bílkoviny216,35 g
Tuky45,30 g
Vláknina64,20 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy109,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vhodná příloha: houskový knedlík, chléb.

Cibule by se měla dávat v poměru 1:1 s masem.

Pomůcka: když je cibule při restování některá tmavší a některá světlejší, tak stačí přidat trošku vody, cibule se sjednotí do tmavší barvy a nedojde tak k připálení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Filomenka

15. 12. 2023 14:31

Gulas se povedl, vyborny, manzel nesetril chvalou <3 :))

Moanka Moanka

6. 12. 2023 21:05

Výborný gulášek! Mňam. Uvařila jsem podle receptu, trochu zahustila chlebem a nemá chybu. <3 :yes: Děkuji za recept. Píšu si. ;-)

Petra V Petra V

28. 11. 2023 09:12

dnes jsem uvařila a je výborný, moc děkuji:-)

bartman5

24. 5. 2023 11:24

Můj první pokus a povedl se, moc díky ! Luxus 10/10 !

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 9. 2022 06:45

:-)<3:yes::yes: vepřový guláš máme rádi a dělávám podobně :-K

MarcelaPa

16. 8. 2022 19:20

Eja57 (moderátorka): já jsem opravdu dala váhově, ale zvážila jsem ji před oloupáním.

Eja57 Eja57

16. 8. 2022 16:27

Jen se zeptám těch co už podle receptu vařili. Že poměr maso/cibule 1:1 to jistě ano, ale opravdu váhově? Já to umím objemově. Např. miska kostek masa plus miska nakrájené cibule.

Bedward Bedward

16. 8. 2022 16:15

Guláš dělám po třetí a vždy se vydařil. Doporučuji

radekhk radekhk

3. 8. 2022 11:21

Tak zas jeden co má hlavu i patu , dávám bodík.....jen pod čarou zkuste někdy místo plece dát prorostlou krkovici a místo protlaku teď v létě vyzrálejší rajčata bez slupky a semínek na malý kostky pokrájený , hned jakmile má cibule správnou barvu , šťáva z rajčat ji lehce ochladí a tím se ani kousíček nespálí a pak rajčata udělají stejnou službu jako protlak .....

Petra Dvor. Petra Dvor.

10. 7. 2022 15:44

Guláš se povedl. Je moc dobrý <3

MarcelaPa

24. 5. 2022 17:00

Výborný gulášek, pochutnali jsme si. Většinou vařím hovězí, ale tento jsem si uložila a určitě budu opakovat. Je nejen dobrý, ale i díky vepřovému masu, rychlejší.

Kacenka85

24. 4. 2022 09:24

Vynikající ♥️

Hanca82 Hanca82

2. 1. 2022 23:57

Guláš byl výborný <3

mika59 mika59

7. 7. 2021 16:50

Guláš dělám téměř stejně, přidala jsem s dovolením foto.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřovy gulaš vepřový guláš z plecka pravý vepřový guláš veprovy gulas recept recept na vepřovy guláš gulas veprovy vepřový guláš recepty guláš z vepřového masa recept vepřový guláš z plecka pravy gulas recept vepřový guláš veprovy gulas top recepty pikantní vepřový guláš recept pikantní vepřový guláš recepty vepřový guláš z plecka guláš z plecka recepty vepřový guláš gulas z veproveho priprava veproveho gulase veprovygulas

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, vývar vepřový, sůl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, česnek, chléb

TopRecepty.cz

Pravý vepřový guláš

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2P4W