Nutriční hodnoty (Brynzovníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 674 kJ / 2 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 68,33 g |
– nasycené | 35,22 g |
– nenasycené | 26,87 g |
–– mononenasycené | 18,50 g |
–– polynenasycené | 8,37 g |
––– omega 3 | 1,53 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,88 g |
Sacharidy | 369,03 g |
– cukry | 28,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 l 1/2 l hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1/8 1/8 másla | Máslo kravské | 0.125 g |
20 dkg 20 dkg brynzy | Brynza | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
rozšlehané vejce | Vejce slepičí | |
na posyp kmín | Kmín | |
sezam | Sezam loupaný |