Nutriční hodnoty (Brynzovníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 674 kJ / 2 551 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 107,51 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,01 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g | 
| Tuky | 68,33 g | 
| – nasycené | 35,22 g | 
| – nenasycené | 26,87 g | 
| –– mononenasycené | 18,50 g | 
| –– polynenasycené | 8,37 g | 
| ––– omega 3 | 1,53 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 361 mg | 
| Sodík | 1,88 g | 
| Sůl | 4,88 g | 
| Sacharidy | 369,03 g | 
| – cukry | 28,33 g | 
| ––– laktóza | 3,33 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 l 1/2 l hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g | 
| 1/8 1/8 másla | Máslo kravské | 0.125 g | 
| 20 dkg 20 dkg brynzy | Brynza | 200 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| rozšlehané vejce | Vejce slepičí | |
| na posyp kmín | Kmín | |
| sezam | Sezam loupaný | 
 
	