Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 880 kJ / 2 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 126,68 g |
– nasycené | 13,66 g |
– nenasycené | 101,20 g |
–– mononenasycené | 72,00 g |
–– polynenasycené | 29,20 g |
––– omega 3 | 8,28 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 493 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 367,80 g |
– cukry | 212,90 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 1 malinový pudink | Puding v prášku | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |