Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s ementálem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 253 kJ / 2 450 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 75,68 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g | 
| Tuky | 217,97 g | 
| – nasycené | 79,38 g | 
| – nenasycené | 126,60 g | 
| –– mononenasycené | 55,65 g | 
| –– polynenasycené | 70,95 g | 
| ––– omega 3 | 2,45 g | 
| Vláknina | 10,60 g | 
| Cholesterol | 517 mg | 
| Sodík | 3,81 g | 
| Sůl | 9,45 g | 
| Sacharidy | 42,40 g | 
| – cukry | 35,55 g | 
| ––– laktóza | 10,73 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g tvrdých menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g | 
| 250 g 250 g ementálu | Ementál | 250 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g | 
| 2 dl 2 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |