Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moje kyselice s hlívou ústřičnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 704 kJ /
646 kcal
Bílkoviny11,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,60 g
Tuky2,96 g
– nasycené0,77 g
– nenasycené1,55 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy134,60 g
– cukry84,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 sklenice 1 sklenice sterilovaného bílého zelí (nebo doma naloženého) Zelí bílé čerstvé
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 2-3 větší brambory Brambor zimní 125 g
1 1 velká (400 ml) kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 větší kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé mleté papriky (nemusí být) Paprika pálivá 3 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky jalovce Jalovec sušený
drcený kmín Kmín mletý
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce sušené hlívy ústřičné (nebo čerstvé) Hlíva ústřičná sušená
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
citronová šťáva (nebo ocet) Šťáva z citrónu
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
malé množství tuku Margarín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.