Nutriční hodnoty (Křepelka pečená s tymiánovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 674 kJ / 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
| Tuky | 50,97 g |
| – nasycené | 29,44 g |
| – nenasycené | 18,57 g |
| –– mononenasycené | 16,15 g |
| –– polynenasycené | 2,42 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 2,15 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 415 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 29,72 g |
| – cukry | 2,55 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks chlazených křepelek (220g/ks) | Křepelka stehno s kůží | |
| 2 dcl 2 dcl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek |