Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldové noky se zelím a "slaninou")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 416 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny54,41 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,73 g
Tuky16,48 g
– nasycené3,48 g
– nenasycené8,68 g
–– mononenasycené4,18 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,23 g
Vláknina88,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,28 g
Sůl2,87 g
Sacharidy189,10 g
– cukry25,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g špaldové celozrnné hladké mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 100 g
100 g 100 g hrubé špaldové mouky hrubé nebo špaldové krupice Mouka špaldová hrubá 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
asi 2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
1 balíček 1 balíček uzeného tempehu Tempeh uzený
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 řapíky 2-3 řapíky listového celeru Celer bulva čerstvá 1250 g
sezamový olej nebo přepuštěné máslo Olej sezamový
1 1 malá sklenička zelí sterilovaného ve sladkokyselém nálevu nebo 250 g čerstvého zelí Zelí bílé čerstvé
trochu trochu octa Ocet lihový
trochu trochu cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.