Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 500 kJ /
1 315 kcal
Bílkoviny66,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,95 g
Tuky39,50 g
– nasycené5,75 g
– nenasycené32,59 g
–– mononenasycené20,95 g
–– polynenasycené11,65 g
––– omega 30,42 g
Vláknina132,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 958 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy106,62 g
– cukry27,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek sušené cizrny Cizrna 250 g
4 hrnky 4 hrnky vody Voda 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 hrst 1 hrst hráškových lusků Cukrový hrášek
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
drcený pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.