Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 500 kJ / 1 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,95 g |
Tuky | 39,50 g |
– nasycené | 5,75 g |
– nenasycené | 32,59 g |
–– mononenasycené | 20,95 g |
–– polynenasycené | 11,65 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 132,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 958 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 106,62 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek sušené cizrny | Cizrna | 250 g |
4 hrnky 4 hrnky vody | Voda | 1000 ml |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 1 zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 hrst 1 hrst hráškových lusků | Cukrový hrášek | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý |