Nutriční hodnoty (Beránek oříškový slepovaný krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 761 kJ / 5 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,10 g |
| Tuky | 381,75 g |
| – nasycené | 82,51 g |
| – nenasycené | 284,02 g |
| –– mononenasycené | 197,50 g |
| –– polynenasycené | 86,52 g |
| ––– omega 3 | 12,28 g |
| Vláknina | 25,24 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 852 mg |
| Sůl | 2,31 g |
| Sacharidy | 434,30 g |
| – cukry | 304,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 100 g 100 g mletých ořechů) | ||
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 100 ml 100 ml oleje (i méně) | Olej řepkový | 100 ml |
| 150 g 150 g tuku (másla) | Margarín | 150 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 100 g 100 g cukru (i méně) | Cukr bílý | 100 g |
| 250 g 250 g 100% tuku (Iva, Omega) | Margarín | 250 g |
| 100 g 100 g kakaa (holandského typu) | Kakao prášek | 100 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |