Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované vepřové ražničí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 9. 2008 13:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 771 kJ / 901 kcal
Bílkoviny104,48 g
Tuky38,30 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 460 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy30,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžete použít jakékoliv vepřové maso, třeba i kýtu nebo krček, pokud není zrovna na řízek. Marináda maso dobře proleží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 4. 2017 21:49

Valis: děkuji :-).Marinády si většinou vymýšlím :-D

Valis Valis

27. 4. 2017 14:20

:yes::yes::yes: Dělala jsem dnes k obědu s menší obměnou - nacpala jsem tam ještě klobásu. Ta marináda je výborná <3

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2016 19:16

jahudka: ;-)

jahudka

4. 8. 2016 11:37

Paráda, já dělám podobně a při pečení podlévám pivkem, rodina se vždy oblizuje :-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2013 10:59

hanka: Hmm, to bude super příloha;-)

hanka

21. 4. 2013 09:22

Dnes bude k obídku. Nebudu ho péct, ale dusit a přidám žampiony, tím snad nic nepokazím. Jako přílohu jsem zvolila "Řecké patates" tady z topek:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2012 14:22

monika: určitě ne!!! Dala jsem, co jsem měla. Jen opatrně se solí. Raději pak přisolit. Klidně i tekuté čili, pokud máte rádi pikantní;-)

monika

20. 9. 2012 14:12

A kdybych trošku přidala dijonské hořčice, nezkazila bych to? My rádi ostřejší:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2012 14:08

monika: obyčejnou hořčici a majoránku sušenou. Ale kdybych měla čerstvou, určitě bych ji dala místo sušené;-)

monika

20. 9. 2012 14:04

Jakou tam dáváte hořčici, obyčejnou plnotučnou? A majoránka sušená nebo čerstvá? Děkuju za odpověď:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 9. 2010 14:11

krenkova moc děkuji;-)

Bibinka Bibinka

17. 9. 2010 13:09

KŘENKOVÁ, vítám tě v naší Topácké rodině a přeji ti, aby se ti tu líbilo, byla jsi spokojená a načerpala tu plno inspirace a našla spousty skvělých receptů;-):-K

krenkova

17. 9. 2010 13:05

Bylo to vynikajíci!!!:-)):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 6. 2010 09:15

Evi díky!!! Super!!:yes:

eva hubova eva hubova

2. 6. 2010 23:25

Jani,tak jsma si dneska pochutnali:-p:-p:-p:yes:+3přidala jsem Ti fotečku:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ražničí ražničí recept marináda na ražničí ražničí vepřové stejky příloha k ražniči grilované ražniči marinované vepřové maso ražniči na špejli do trouby ražničí na grilu marinovaná vepřová plec ražniči v troubě vepřové ražničí recept recept ražničí ražniči z vepřového masa výborné ražniči ražničí na grilu recept vepřová plec ražničí ražničí vepřové ražničí recepty

Suroviny: plec vepřová, olej, petrželka, šťáva citronová, majoránka, hořčice, česnek, cibule, špek

TopRecepty.cz

Marinované vepřové ražničí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Jg