Nutriční hodnoty (Sýrová roláda II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 294 kJ / 1 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 63,96 g |
– nasycené | 28,48 g |
– nenasycené | 27,62 g |
–– mononenasycené | 23,06 g |
–– polynenasycené | 4,56 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 928 mg |
Sodík | 2,92 g |
Sůl | 7,18 g |
Sacharidy | 27,65 g |
– cukry | 20,45 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvrdého sýru vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
1/2 1/2 másla (změklého) | Máslo kravské | 0.5 g |
3 3 vejce uvařená | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paštika (Májka) | Paštika vepřová | |
100 g 100 g šunka | Šunka vepřová vařená | 100 g |
kyselý okurek | Okurka polní zavařená | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
vegeta | Kořenící směs sypká |