Nutriční hodnoty (Sýrová roláda II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 294 kJ / 1 026 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 63,96 g |
| – nasycené | 28,48 g |
| – nenasycené | 27,62 g |
| –– mononenasycené | 23,06 g |
| –– polynenasycené | 4,56 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 928 mg |
| Sodík | 2,92 g |
| Sůl | 7,18 g |
| Sacharidy | 27,65 g |
| – cukry | 20,45 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvrdého sýru vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 1/2 1/2 másla (změklého) | Máslo kravské | 0.5 g |
| 3 3 vejce uvařená | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 paštika (Májka) | Paštika vepřová | |
| 100 g 100 g šunka | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| kyselý okurek | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| vegeta | Kořenící směs sypká |