Nutriční hodnoty (Pikantní naložená vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 835 kJ / 1 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
| Tuky | 62,46 g |
| – nasycené | 14,85 g |
| – nenasycené | 28,87 g |
| –– mononenasycené | 22,96 g |
| –– polynenasycené | 5,91 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 15,38 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 18,84 g |
| Sůl | 46,68 g |
| Sacharidy | 50,43 g |
| – cukry | 17,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 500 ml 500 ml bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
| 250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce soli | Sůl mořská | 45 g |
| 3 3 malé červené cibule (nebo bílé cibule) | Cibule červená čerstvá | 207 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 4 malé červené feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička hořčičných semínek | Hořčice žlutá semena | 5 g |
| 2 2 jalovčinky | Jalovec čerstvý |