Nutriční hodnoty (Vajíčka s chřestovo - žampionovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 98,90 g |
| – nasycené | 50,65 g |
| – nenasycené | 46,40 g |
| –– mononenasycené | 39,98 g |
| –– polynenasycené | 6,42 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 129 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,18 g |
| Sacharidy | 5,40 g |
| – cukry | 5,30 g |
| ––– laktóza | 5,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vejce natvrdo | Vejce slepičí | |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| sterilovaný chřest | ||
| sterilované žampiony | Žampion zavařený | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce ricotty nebo lučina | Ricotta | 45 g |
| 100 ml 100 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské |