Nutriční hodnoty (Čanachy - jídlo z jehněčího)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 386 kJ / 1 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,89 g |
Tuky | 29,63 g |
– nasycené | 12,64 g |
– nenasycené | 11,76 g |
–– mononenasycené | 10,09 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 36,22 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 118,05 g |
– cukry | 35,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
250 g 250 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
petrželová nať nebo celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |