Nutriční hodnoty (Čanachy - jídlo z jehněčího)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 386 kJ / 1 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,89 g |
| Tuky | 29,63 g |
| – nasycené | 12,64 g |
| – nenasycené | 11,76 g |
| –– mononenasycené | 10,09 g |
| –– polynenasycené | 1,67 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 36,22 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 445 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 118,05 g |
| – cukry | 35,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| 250 g 250 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| petrželová nať nebo celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |