Nutriční hodnoty (Bramborové noky se špenátem a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 853 kJ / 1 638 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 177,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 89,87 g |
| – nasycené | 53,91 g |
| – nenasycené | 29,87 g |
| –– mononenasycené | 25,49 g |
| –– polynenasycené | 4,38 g |
| ––– omega 3 | 2,11 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 894 mg |
| Sodík | 572 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
| – cukry | 12,40 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| bramborové noky -(polotovar) | Noky | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| zmražený špenát | Špenát čerstvý | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1/2 1/2 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| kari | Kari | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |