Nutriční hodnoty (Verzere)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 430 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 ml 100 ml oleja | ||
| asi 300 g 300 g polohrubej múky | ||
| 3 3 narezané cibule opražíme na 2 lyžiciach masla | Cibule čerstvá | 210 g |
| pridáme 1 1 fľašu kyslej kapusty ( 750 ml )opražíme, odstavíme | Kapusta hlávková čerstvá | |
| pridať soľ | Sůl mořská | |
| trocha trocha šalvie | ||
| rozmarínu | Rozmarýn sušený | |
| 2 2 nasekané natvrdo uvarené vajcia |