Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s rajským kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 531 kJ / 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,39 g |
| Tuky | 35,84 g |
| – nasycené | 6,13 g |
| – nenasycené | 27,74 g |
| –– mononenasycené | 19,88 g |
| –– polynenasycené | 7,85 g |
| ––– omega 3 | 1,84 g |
| Vláknina | 12,40 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 2,55 g |
| Sůl | 6,34 g |
| Sacharidy | 22,40 g |
| – cukry | 19,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích steaků nebo prsíček | Kuře stehno bez kůže | 200 g |
| 20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 50 g 50 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená |