Nutriční hodnoty (Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 531 kJ / 366 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
| Tuky | 9,19 g |
| – nasycené | 2,25 g |
| – nenasycené | 4,41 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 52,54 g |
| – cukry | 4,24 g |
| ––– laktóza | 0,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
| 60-80 g 60-80 g hladké mouky (3-4 polévkové lžíce) | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| špetička špetička soli | Sůl mořská |