Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborný dortík (posypaný margotkou))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 915 kJ /
4 282 kcal
Bílkoviny60,39 g
– z toho živočišné bílkoviny28,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,96 g
Tuky243,49 g
– nasycené94,81 g
– nenasycené139,15 g
–– mononenasycené107,36 g
–– polynenasycené31,79 g
––– omega 38,85 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 405 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy451,65 g
– cukry196,15 g
––– laktóza28,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
150 g 150 g změklého másla Máslo kravské 150 g
cukr podle chuti Cukr bílý
1 1 šlehačka na šlehání (33%) Šlehačka 35%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 velká Margotka na posypání Čokoládová tyčinka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.