Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s koprem v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 464 kJ / 1 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,08 g |
Tuky | 7,64 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 4,12 g |
–– mononenasycené | 2,70 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 1,37 g |
Vláknina | 10,72 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 72,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
snítky snítky čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
koření Kuře 7 bylin | Provensálské koření | |
8 8 menších brambor | Brambor zimní | 400 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |