Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s koprem v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 464 kJ / 1 067 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,08 g |
| Tuky | 7,64 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 4,12 g |
| –– mononenasycené | 2,70 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 1,37 g |
| Vláknina | 10,72 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 417 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 72,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| snítky snítky čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| koření Kuře 7 bylin | Provensálské koření | |
| 8 8 menších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |