Nutriční hodnoty (Fazolová gulášovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 96,24 g |
| Tuky | 31,25 g |
| – nasycené | 3,78 g |
| – nenasycené | 26,35 g |
| –– mononenasycené | 16,22 g |
| –– polynenasycené | 10,13 g |
| ––– omega 3 | 3,80 g |
| Vláknina | 195,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 185,40 g |
| – cukry | 43,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg červených fazolí | Fazole červená ledvina | 500 g |
| 1 1 papriková klobása (měkčí druh) | Klobása | |
| 2 2 světlé klobásy | Klobása | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 PL 2 PL sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| kostka kostka bujonu (bez chemických fujtajblů) | Bujón hovězí | |
| 2 2 malé rajské protlaky | Protlak rajčatový | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 ČL 2 ČL octa | Ocet lihový | 20 ml |
| 1 ČL 1 ČL cukru | Cukr bílý | 10 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |