Nutriční hodnoty (Salát pro miláčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 616 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 202,90 g |
– nasycené | 75,15 g |
– nenasycené | 114,50 g |
–– mononenasycené | 96,58 g |
–– polynenasycené | 17,93 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 6,04 g |
Sůl | 14,84 g |
Sacharidy | 70,44 g |
– cukry | 36,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g listových salátů (mix) | Salát hlávkový čerstvý | 80 g |
150 g 150 g polníčku | Polníček čerstvý | 150 g |
150 g 150 g uzeného špeku (nebo slaniny) | Špek | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
3 lžíce 3 lžíce tmavého balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
balzamikový krém (nemusí být) | Ocet balsamikový červený |