Nutriční hodnoty (Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 544 kJ / 3 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,25 g |
| Tuky | 105,14 g |
| – nasycené | 62,78 g |
| – nenasycené | 36,72 g |
| –– mononenasycené | 32,14 g |
| –– polynenasycené | 4,58 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 16,92 g |
| Cholesterol | 554 mg |
| Sodík | 278 mg |
| Sůl | 0,89 g |
| Sacharidy | 475,35 g |
| – cukry | 244,65 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 250 g 250 g tvarohu měkkého | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1/4 balíčku 1/4 balíčku pudinkového prášku | Puding v prášku | 12 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| trochu trochu skořice mleté | Skořice ceylonská mletá |