Nutriční hodnoty (Špekové srdíčko na víně se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 299 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 45,83 g |
– nasycené | 22,89 g |
– nenasycené | 22,39 g |
–– mononenasycené | 18,36 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 11,32 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
2 2 polévkové lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 sterilovaná zelenina (Mexico) | Zelenina směs sterilovaná | |
2 ks 2 ks hřebíčku | Hřebíček | |
5 ks 5 ks nového koření | Nové koření | |
1/2 1/2 kávové lžičky muškátu | Muškát květ sušený | |
1 dcl 1 dcl suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 2 polévková lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |