Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špekové srdíčko na víně se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 299 kJ /
549 kcal
Bílkoviny6,26 g
– z toho živočišné bílkoviny5,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,18 g
Tuky45,83 g
– nasycené22,89 g
– nenasycené22,39 g
–– mononenasycené18,36 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,22 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 817 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy11,32 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
50 g 50 g špeku Špek 50 g
2 2 polévkové lžíce sádla Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 sterilovaná zelenina (Mexico) Zelenina směs sterilovaná
2 ks 2 ks hřebíčku Hřebíček
5 ks 5 ks nového koření Nové koření
1/2 1/2 kávové lžičky muškátu Muškát květ sušený
1 dcl 1 dcl suchého vína Víno bílé suché 100 ml
2 2 polévková lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1/2 l 1/2 l vývaru Vývar hovězí 500 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.