Nutriční hodnoty (Drůbeží játra na řapíkatém celeru a jiné barevné zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 611 kJ / 1 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 40,74 g |
| – nasycené | 12,03 g |
| – nenasycené | 18,20 g |
| –– mononenasycené | 13,17 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,15 g |
| Cholesterol | 3,98 g |
| Sodík | 677 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 38,25 g |
| – cukry | 9,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 800 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 250 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 plechovka 1 plechovka loupaných velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 -3 stroužky 2 -3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| kuřecí vývar na podlévaní | Vývar kuřecí |