Nutriční hodnoty (Ovocný koláč s želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 874 kJ / 2 599 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,47 g |
| Tuky | 93,88 g |
| – nasycené | 14,48 g |
| – nenasycené | 69,18 g |
| –– mononenasycené | 49,76 g |
| –– polynenasycené | 19,42 g |
| ––– omega 3 | 5,26 g |
| Vláknina | 7,12 g |
| Cholesterol | 803 mg |
| Sodík | 544 mg |
| Sůl | 1,54 g |
| Sacharidy | 375,00 g |
| – cukry | 214,58 g |
| ––– laktóza | 20,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 187.5 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
| tuk a hrubá mouka na přípravu formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| džem na pomazání | Marmeláda jahodová | |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| višně | Višně čerstvé | |
| maliny | Maliny čerstvé | |
| 1 sáček 1 sáček červeného želé | Želatina cukrářská | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
| 125 ml 125 ml ovocné šťávy | Šťáva ovoce směs | 125 ml |