Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pampeliškový salát s rajčaty a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 619 kJ /
626 kcal
Bílkoviny48,18 g
– z toho živočišné bílkoviny45,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,79 g
Tuky33,43 g
– nasycené8,71 g
– nenasycené15,22 g
–– mononenasycené11,81 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,11 g
Vláknina5,31 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 510 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy31,02 g
– cukry22,88 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrsti 3 hrsti mladých listů pampelišky Jitrocel list
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
200 ml 200 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
medvědí česnek (možno vynechat) Česnek medvědí čerstvý
sůl Sůl mořská
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.