Nutriční hodnoty (Pampeliškový salát s rajčaty a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 619 kJ / 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,79 g |
Tuky | 33,43 g |
– nasycené | 8,71 g |
– nenasycené | 15,22 g |
–– mononenasycené | 11,81 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 5,31 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 31,02 g |
– cukry | 22,88 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrsti 3 hrsti mladých listů pampelišky | Jitrocel list | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
medvědí česnek (možno vynechat) | Česnek medvědí čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý |