Nutriční hodnoty (Rýžový pudink podle Zdeňka Trošky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 820 kJ / 1 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
| Tuky | 20,40 g |
| – nasycené | 2,40 g |
| – nenasycené | 17,40 g |
| –– mononenasycené | 9,20 g |
| –– polynenasycené | 8,20 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 217,20 g |
| – cukry | 58,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 kondenzované slazené mléko | Mléko kondenzované slazené | |
| 3 3 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
| 40 g 40 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 40 g |
| 2 Pl 2 Pl cukru | Cukr bílý | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| lístky lístky máty na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |