Nutriční hodnoty (Rýžový pudink podle Zdeňka Trošky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 820 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
Tuky | 20,40 g |
– nasycené | 2,40 g |
– nenasycené | 17,40 g |
–– mononenasycené | 9,20 g |
–– polynenasycené | 8,20 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 217,20 g |
– cukry | 58,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kondenzované slazené mléko | Mléko kondenzované slazené | |
3 3 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
40 g 40 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 40 g |
2 Pl 2 Pl cukru | Cukr bílý | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
lístky lístky máty na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |