Nutriční hodnoty (Baskický špargľový (chřest) krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 942 kJ / 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 51,75 g |
| – nasycené | 28,22 g |
| – nenasycené | 18,28 g |
| –– mononenasycené | 14,40 g |
| –– polynenasycené | 3,88 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,57 g |
| Sacharidy | 25,59 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 11,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
| 750 ml 750 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 750 ml |
| 12 lžic 12 lžic smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sušená šunka | Pršut | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |