Nutriční hodnoty (Zajíc na mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 174 kJ / 1 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 92,50 g |
| – nasycené | 43,90 g |
| – nenasycené | 46,47 g |
| –– mononenasycené | 37,93 g |
| –– polynenasycené | 8,54 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,66 g |
| Sacharidy | 3,10 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 400 g 400 g zaječího masa | Zajíc stehno | 400 g |
| 1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| půl půl cibule | Cibule čerstvá | |
| koření Divočina | Nové koření mleté | |
| koření Čili-šípek | Koření Argentina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1/2 1/2 kyselého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |