Nutriční hodnoty (Pouťové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
| Energie | 23 768 kJ / 5 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,75 g |
| Tuky | 313,97 g |
| – nasycené | 130,92 g |
| – nenasycené | 161,91 g |
| –– mononenasycené | 122,86 g |
| –– polynenasycené | 39,05 g |
| ––– omega 3 | 8,86 g |
| Vláknina | 23,52 g |
| Cholesterol | 1,80 g |
| Sodík | 781 mg |
| Sůl | 2,51 g |
| Sacharidy | 597,37 g |
| – cukry | 271,85 g |
| ––– laktóza | 12,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
| 8 lžic 8 lžic vody | Voda | 144 ml |
| 1,67 hrnku 1,67 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 417.49998927116394 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 1 čokoládový pudink (uvařený dle návodu a vychlazený, se 30% kakaa od Dr.Oetkera) | Puding v prášku | |
| 1 1 velká konzerva broskví | Broskev zavařená | |
| zavařené brusinky | Brusinky zavařené | |
| 500 ml 500 ml pařížské šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
| ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| strouhaná čokoláda na ozdobu | Čokoláda mléčná 30% |