Nutriční hodnoty (Závitky ze štikozubce s chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 445 kJ / 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
| Tuky | 82,97 g |
| – nasycené | 53,12 g |
| – nenasycené | 28,33 g |
| –– mononenasycené | 26,07 g |
| –– polynenasycené | 2,26 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 5,39 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,78 g |
| – cukry | 3,32 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g filetů ze štikozubce (4 kousky) | Hejk filet | |
| 8 kusů 8 kusů chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| malé brambory (nebo vykrájené kuličky z brambor) | Brambor zimní | |
| 1 svazek 1 svazek pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |