Nutriční hodnoty (Závitky ze štikozubce s chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 445 kJ / 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 82,97 g |
– nasycené | 53,12 g |
– nenasycené | 28,33 g |
–– mononenasycené | 26,07 g |
–– polynenasycené | 2,26 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 5,39 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,78 g |
– cukry | 3,32 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g filetů ze štikozubce (4 kousky) | Hejk filet | |
8 kusů 8 kusů chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
malé brambory (nebo vykrájené kuličky z brambor) | Brambor zimní | |
1 svazek 1 svazek pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |