Nutriční hodnoty (Hrníčková bábovka s jablečnými kostkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 750 kJ / 4 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,20 g |
| Tuky | 157,47 g |
| – nasycené | 17,80 g |
| – nenasycené | 125,81 g |
| –– mononenasycené | 88,69 g |
| –– polynenasycené | 37,12 g |
| ––– omega 3 | 10,44 g |
| Vláknina | 22,80 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 538 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 668,95 g |
| – cukry | 300,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |