Nutriční hodnoty (Játra "cibulajdy")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 608 kJ / 2 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,20 g |
| Tuky | 21,20 g |
| – nasycené | 3,93 g |
| – nenasycené | 9,08 g |
| –– mononenasycené | 4,96 g |
| –– polynenasycené | 4,12 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 75,73 g |
| Cholesterol | 2,06 g |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,68 g |
| Sacharidy | 266,20 g |
| – cukry | 77,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 670 g 670 g vepřových jater | Játra vepřová | 670 g |
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 5 5 větších cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 5 5 větších stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |
| snítky snítky čerstvého libečku na proložení jater | Libeček čerstvý | |
| 200 ml 200 ml sladkého kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 75 ml 75 ml Soya sauce Indonesia | Sójové boby | |
| trochu trochu celého kmínu | Kmín | |
| trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu sádla na vymazání zapékací nádoby | Sádlo vepřové | |
| čerstvé zelené bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |