Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduché ledvinky na žampionech a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie444 kJ /
106 kcal
Bílkoviny1,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky0,22 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,10 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřové ledvinky Ledviny vepřové
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
tak 10 cm 10 cm bílého pórku Pórek čerstvý
6 6 i více žampionů bez nožiček Žampion čerstvý
hrst hrst pažitky Pažitka čerstvá
trošku trošku oleje Olej řepkový
Masox - nemusí být Bujón hovězí
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.