Nutriční hodnoty (Jednoduché ledvinky na žampionech a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 444 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
tak 10 cm 10 cm bílého pórku | Pórek čerstvý | |
6 6 i více žampionů bez nožiček | Žampion čerstvý | |
hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
Masox - nemusí být | Bujón hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská |