Nutriční hodnoty (Jednoduché ledvinky na žampionech a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 444 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 0,22 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,10 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| tak 10 cm 10 cm bílého pórku | Pórek čerstvý | |
| 6 6 i více žampionů bez nožiček | Žampion čerstvý | |
| hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
| trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
| Masox - nemusí být | Bujón hovězí | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská |