Nutriční hodnoty (Kuřecí droby na jalovci a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 642 kJ / 2 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 158,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 174,67 g |
| – nasycené | 74,31 g |
| – nenasycené | 87,26 g |
| –– mononenasycené | 71,68 g |
| –– polynenasycené | 15,58 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,82 g |
| Sodík | 3,17 g |
| Sůl | 7,90 g |
| Sacharidy | 22,95 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích srdíček | Srdce kuřecí | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 15 dkg 15 dkg uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce silného vývaru Demi-glace | Demi-glace | |
| 10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 3 3 otrhané větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí |