Nutriční hodnoty (Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 996 kJ / 1 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,62 g |
Tuky | 64,07 g |
– nasycené | 26,12 g |
– nenasycené | 36,60 g |
–– mononenasycené | 20,31 g |
–– polynenasycené | 16,29 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 28,28 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 96,90 g |
– cukry | 23,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
2 PL 2 PL oleje nebo sádla | Olej řepkový | 22 ml |
200 g 200 g uzeniny "Cigáro" | Párek vepřový | 200 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 polévkové lžíce paprikové pasty maďarské | Pasta papriková | |
2 2 žluté papriky nebo zelené papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
houbové koření | Provensálské koření | |
hladká mouka na zahušťění | Mouka pšeničná hladká | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový |