Nutriční hodnoty (Vydatný salát se spätzlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 895 kJ / 214 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,51 g |
| Tuky | 4,52 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 3,76 g |
| –– mononenasycené | 2,30 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 32,66 g |
| – cukry | 26,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení hotových spätzlí | Noky | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 sušená rajčata naložená v bylinkovo - česnekovém oleji | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| mozzarella (nebo balkánský sýr) | Mozzarella kravská | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý |