Kaštany v červeném víně

toscana Kuchařka: toscana

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry 0 názorů

Suroviny

30-40 jedlých kaštanů
červené víno
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kaštany nařízněte do kříže a asi 15 minut pečte v troubě nebo na pánvi.

  2. Pak ještě horké oloupejte. Zalijte vínem tak, aby byly ponořené a vařte na mírném ohni asi 30 minut, aby se chutě prolnuly. Přebytečné víno slijte. Podávejte ke skleničce oblíbeného sladkého likéru nebo ke kávě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Kaštany v červeném víně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: věnce z kaštanů podzimní věnce z kaštanů venecek z kastanu podzimní věnce s kaštany věnce s kaštanů podzimní věnce podzimní věnce věnce skaštanu králík na víně a kefíru jedlé kaštany a víno zdobení věnců z kaštanu věnce y kaštanů podzimní věneček z kastanu věnce ze kaštanu venecz kastanu zdobení věnců kaštany domaci venec s kastanu podzimní věnce kaštany podzimní věnečky z kaštanů jedlé kaštany víno

Zapomněl/a jsem heslo