Nutriční hodnoty (Broskvová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 778 kJ / 4 727 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 97,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g | 
| Tuky | 157,68 g | 
| – nasycené | 17,71 g | 
| – nenasycené | 125,98 g | 
| –– mononenasycené | 88,78 g | 
| –– polynenasycené | 37,20 g | 
| ––– omega 3 | 10,36 g | 
| Vláknina | 18,75 g | 
| Cholesterol | 792 mg | 
| Sodík | 411 mg | 
| Sůl | 0,88 g | 
| Sacharidy | 720,60 g | 
| – cukry | 274,75 g | 
| ––– laktóza | 12,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g | 
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml | 
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g | 
| 1 balíček 1 balíček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g | 
| broskve (dle potřeby) | Dužina broskve čerstvá |