Nutriční hodnoty (Jarní zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 519 kJ / 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,87 g |
Tuky | 8,26 g |
– nasycené | 5,66 g |
– nenasycené | 3,99 g |
–– mononenasycené | 2,77 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,63 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,95 g |
– cukry | 0,36 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
zelenina podle chuti (mrkev, kukuřice, hrášek, ředkvičky) | Mrkev čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 hrst 1 hrst ovesných vloček | Vločky ovesné | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |