Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie519 kJ /
124 kcal
Bílkoviny0,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,87 g
Tuky8,26 g
– nasycené5,66 g
– nenasycené3,99 g
–– mononenasycené2,77 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,63 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,95 g
– cukry0,36 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
zelenina podle chuti (mrkev, kukuřice, hrášek, ředkvičky) Mrkev čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 hrst 1 hrst ovesných vloček Vločky ovesné
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.