Čína- sojovka

Lufka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M 4 porce Ostatní 5 názorů

43

Suroviny

1 balíček sójového masa
3 rajčata
2 čerstvé papriky
rajský protlak nebo kečup
koření čína
grilovací koření
koření na kuře
pepř
sůl
sójová omáčka
masox
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Sóju vaříme v osolené vodě 15-20 minut.

  2. Poté vyndáme a nakrájíme na kostičky, HODNĚ okořeníme.

  3. Na oleji uděláme nakrájenou zeleninu, přidáme sóju, polijeme protlakem nebo kečupem, sójovkou a zase hodně okořeníme.

  4. Chvilku vaříme na pánviččce. Podáváme s chlebem nebo špagetami.

Poznámka

Přeji dobrou chuť

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Čína- sojovka

  • mirca75 mirca75

    Ijušo:-),u tebe bych chtěla být přihlášená na stravu;-):-D.Parádička parádní a jistě i moc chutná:-p:-p.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Doplňuji fotku, neboť patřím k příznivcům sojového masa.

    Recept jsem mírně upravila - při přípravě zeleniny jsem použila půlku cibule a 1 stroužek česneku, které jsem nechala jemně rozvonět na kapce oliv. oleje, poté jsem přidala papriky, rajské, koření a nakonec soj. maso. Provařila cca 5 minut.
    Doporučuji jakékoliv pokrmy ze soj. masa připravovat den předem a tak dát šanci soj. masu "nasát" chuť koření, omáčky ...

    Směs jsem podávala s těstovinami Panzani Express - myslím, že když už chceme jísti zdravě - ony těstoviny k tomuto pokrmu patří - mají díky složení a rychlému vaření nízký glykemický index ;-) Kečup bych příště použila bez cukru - bylo by to pak to pravé ořechové;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Sóju mám veľmi rada a robím z nej od šalátov cez polievky až po fašírky všetko, ale texturátom neviem prísť na chuť.

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja namočené sójové mäso varím vo vode so sójovkou a koreninami, až potom s ním narábam ako s mäsom...

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Není to špatné. Já, pokud dělám čínu se sojového masa, tak ji "nakládám" aspoň na noc s játry. Játra pustí šťávu i do té soji a nemá to chybu. Je to téměř k nerozeznání od masa;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: čína recept pravá čína recept vaříme čínu koření na čínu složení pravá čína čína recepty recept čína recepty ze soji recept na pravou čínu koření na čínu recept šťáva na čínu recepty kuře čína recept prava cina vařime čínu recepty vaříme ze soji sója jako čína recepty čína čína se sojovkou cina s testovinami čína ze sojového masa

Zapomněl/a jsem heslo