Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepková jogurtová ovocná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 136 kJ /
2 662 kcal
Bílkoviny24,75 g
– z toho živočišné bílkoviny17,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky221,42 g
– nasycené43,97 g
– nenasycené165,70 g
–– mononenasycené121,10 g
–– polynenasycené44,60 g
––– omega 313,34 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 658 mg
Sodík 328 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy141,44 g
– cukry53,44 g
––– laktóza0,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
1/2 kelímku 1/2 kelímku krupicového cukru Cukr bílý
1 kelímek 1 kelímek polohrubé mouky Jizerka Mouka pšeničná polohrubá
3/4 kelímku 3/4 kelímku mouky Unimix Mouka rýžová hladká
160 ml 160 ml oleje Olej řepkový 160 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
rebarbora Rebarbora čerstvá
borůvky (nebo ovoce dle chuti) Borůvky čerstvé
100 g 100 g mouky Jizerka Mouka rýžová hladká 100 g
55 g 55 g másla Máslo kravské 55 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.