Nutriční hodnoty (Bezlepková jogurtová ovocná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 136 kJ / 2 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 221,42 g |
– nasycené | 43,97 g |
– nenasycené | 165,70 g |
–– mononenasycené | 121,10 g |
–– polynenasycené | 44,60 g |
––– omega 3 | 13,34 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 141,44 g |
– cukry | 53,44 g |
––– laktóza | 0,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1/2 kelímku 1/2 kelímku krupicového cukru | Cukr bílý | |
1 kelímek 1 kelímek polohrubé mouky Jizerka | Mouka pšeničná polohrubá | |
3/4 kelímku 3/4 kelímku mouky Unimix | Mouka rýžová hladká | |
160 ml 160 ml oleje | Olej řepkový | 160 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
rebarbora | Rebarbora čerstvá | |
borůvky (nebo ovoce dle chuti) | Borůvky čerstvé | |
100 g 100 g mouky Jizerka | Mouka rýžová hladká | 100 g |
55 g 55 g másla | Máslo kravské | 55 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |