Nutriční hodnoty (Bezlepková jogurtová ovocná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 136 kJ / 2 662 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 221,42 g |
| – nasycené | 43,97 g |
| – nenasycené | 165,70 g |
| –– mononenasycené | 121,10 g |
| –– polynenasycené | 44,60 g |
| ––– omega 3 | 13,34 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 658 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 141,44 g |
| – cukry | 53,44 g |
| ––– laktóza | 0,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký bílý jogurt (400 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku krupicového cukru | Cukr bílý | |
| 1 kelímek 1 kelímek polohrubé mouky Jizerka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 3/4 kelímku 3/4 kelímku mouky Unimix | Mouka rýžová hladká | |
| 160 ml 160 ml oleje | Olej řepkový | 160 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| rebarbora | Rebarbora čerstvá | |
| borůvky (nebo ovoce dle chuti) | Borůvky čerstvé | |
| 100 g 100 g mouky Jizerka | Mouka rýžová hladká | 100 g |
| 55 g 55 g másla | Máslo kravské | 55 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |